Advertisement

Erzurumspor Obertan : BB Erzurumspor'da Gabriel Obertan şoku! - Son dakika ... : Obertan, takımın yeni sezon öncesi erzurum'da yaptığı ilk kampın son bölümü ile fenerbahçe düzce topuk yaylası tesisleri'ndeki ikinci etap kamp kadrosunda yer aldı.

Erzurumspor Obertan : BB Erzurumspor'da Gabriel Obertan şoku! - Son dakika ... : Obertan, takımın yeni sezon öncesi erzurum'da yaptığı ilk kampın son bölümü ile fenerbahçe düzce topuk yaylası tesisleri'ndeki ikinci etap kamp kadrosunda yer aldı.. Kariyerinde manchester united ve newcastle united gibi takımlar bulunan 29 yaşındaki gabriel obertan, spor toto süper lig ekibi bb erzurumspor'a transfer oldu. Süper lig'den bir alt lige düşen bb erzurumspor, yıldız futbolcu gabriel obertan ile yeniden anlaşmaya varıldığını duyurdu. Büyükşehir belediye erzurumspor, levski soya forması giyen gabriel obertan ile anlaştı. Bb erzurumspor, tecrübeli futbolcusu gabriel obertan ile 1 senelik anlaşma sağladı. Yıldız futbolcuyla 1 senelik yeni sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Son olarak bulgaristan'ın levski sofya takımında forma giyen orta saha oyuncusu obertan'ın yarın erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Bb erzurumspor, tecrübeli futbolcusu gabriel obertan ile 1 senelik anlaşma sağladı. Yıldız futbolcuyla 1 senelik yeni sözleşme imzalandığı ifade edildi. Süper lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor'un kulüp doktoru selçuk gül, gabriel obertan, petrus boumal ve ömer şişmanoğlu'nun sakatlıkları hakkında açıklamada bulundu.

BB Erzurumspor Obertan'da mutlu sona ulaştı - Erzurum Haber
BB Erzurumspor Obertan'da mutlu sona ulaştı - Erzurum Haber from static.daktilo.com
Süper lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor'un kulüp doktoru selçuk gül, gabriel obertan, petrus boumal ve ömer şişmanoğlu'nun sakatlıkları hakkında açıklamada bulundu. Yarın (30 ocak 2019) erzurum'a gelecek. Süper lig takımı erzurumspor, dünya devi manchester united'ın eski oyuncusu gabriel obertan ile anlaşmaya varıldı. Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Lig'e düşen bb erzurumspor yıldız futbolcularını kadroda tutmak için mücadele. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor, sözleşmesi sona eren gabriel obertan ile prensip anlaşmasına vardı. Yıldız futbolcuyla 1 senelik yeni sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Büyükşehir belediye erzurumspor, bir dönem manchester united'da da forma giyen gabriel obertan ile anlaşmaya vardı.

Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Büyükşehir belediye erzurumspor, spor toto süper lig'in 33. Süper lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor, ara transfer döneminde renklerine kattığı gabriel obertan'ın doğum gününü yayınladığı video ile kutladı. Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti. Süper lig'e veda ederek süper toto 1. Büyükşehir belediye erzurumspor, levski soya forması giyen gabriel obertan ile anlaştı. Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesih olan obertan'a birçok. Omuz omuza şampiyonluğa etiketiyle futbolcunun oynadığı müsabakalar ile antrenman görüntüleri de paylaşıldı. Omuz omuza şampiyonluğa etiketiyle futbolcunun oynadığı müsabakalar ile antrenman görüntüleri de paylaşıldı. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Büyükşehir belediye erzurumspor 11 hafta boyunca en az gol yiyen takım keçiörengücü'nün (6) ardından yediği (8) golle tff 1.ligin en az gol yiyen i̇kinci takımı oldu.

Yeni sezonda spor toto 1. Son olarak bulgaristan'ın levski sofya takımında forma giyen orta saha oyuncusu obertan'ın yarın erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Süper lig takımı erzurumspor, dünya devi manchester united'ın eski oyuncusu gabriel obertan ile anlaşmaya varıldı. Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti. Bb erzurumspor aralarında obertan ve pote'nin de bulunduğu 15 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

ÖZET | Fatih Karagümrük 5-1 BB Erzurumspor - tr.beinsports.com
ÖZET | Fatih Karagümrük 5-1 BB Erzurumspor - tr.beinsports.com from media06.ligtv.com.tr
Yarın (30 ocak 2019) erzurum'a gelecek. Geri spor videoları erzurumspor'dan obertan için özel klip. Lig'e düşen bb erzurumspor yıldız futbolcularını kadroda tutmak için mücadele. Omuz omuza şampiyonluğa etiketiyle futbolcunun oynadığı müsabakalar ile antrenman görüntüleri de paylaşıldı. Yeni sezonda spor toto 1. Büyükşehir belediye erzurumspor, spor toto süper lig'in 33. Omuz omuza şampiyonluğa etiketiyle futbolcunun oynadığı müsabakalar ile antrenman görüntüleri de paylaşıldı. Teknik direktör mehmet özdilek'in takımın başına geçmesi ile levski sofya takımında forma giyen fransız ortasaha oyuncusu gabriel obertan artık erzurumspor'da.

Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti.

Omuz omuza şampiyonluğa etiketiyle futbolcunun oynadığı müsabakalar ile antrenman görüntüleri de paylaşıldı. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Geri spor videoları erzurumspor'dan obertan için özel klip. Lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor, sözleşmesi sona eren gabriel obertan ile prensip anlaşmasına vardı. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Son olarak bulgaristan'ın levski sofya takımında forma giyen orta saha oyuncusu obertan'ın yarın erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Teknik direktör mehmet özdilek'in takımın başına geçmesi ile levski sofya takımında forma giyen fransız ortasaha oyuncusu gabriel obertan artık erzurumspor'da. Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti. Haberler bb erzurumspor bb erzurumspor obertan'la yeniden anlaştı. Haftasında 20 mayıs pazartesi günü fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Obertan dedik süperman çıktı #erzurumspor #obertan pic.twitter.com/il6fvshj2n. Büyükşehir belediye erzurumspor, levski soya forması giyen gabriel obertan ile anlaştı. Büyükşehir belediye erzurumspor, bir dönem manchester united'da da forma giyen gabriel obertan ile anlaşmaya vardı.

Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti. Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Büyükşehir belediye erzurumspor, commonly known as bb erzurumspor, is a turkish professional football club located in erzurum who plays in the süper lig, the first tier of turkish football. Büyükşehir belediye erzurumspor, bir dönem manchester united'da da forma giyen gabriel obertan ile anlaşmaya vardı. Süper lig'den bir alt lige düşen bb erzurumspor, yıldız futbolcu gabriel obertan ile yeniden anlaşmaya varıldığını duyurdu.

BB Erzurumspor'da Obertan ve Eduok belirsizliği | Türkiye ...
BB Erzurumspor'da Obertan ve Eduok belirsizliği | Türkiye ... from www.haberx.com
Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Kariyerinde manchester united ve newcastle united gibi takımlar bulunan 29 yaşındaki gabriel obertan, spor toto süper lig ekibi bb erzurumspor'a transfer oldu. Tecrübeli teknik adam, erzurumspor'un fransız futbolcusu gabriel obertan'ın sezonu kapattığını ve gelecek haftalarda takımda yer alamayacağını açıkladı. Haftasında 20 mayıs pazartesi günü fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Yarın (30 ocak 2019) erzurum'a gelecek. Erzurumspor'un yeni transferi ünlü orta saha oyuncusu gabriel obertan golleri erzurumspor.

Alt sıralardan kurtulmak, bu sezon lige tutunmak için büyük çaba harcayan erzurumspor, ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala gabriel obertan'ı transfer etti.

Lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor, sözleşmesi sona eren gabriel obertan ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli teknik adam, erzurumspor'un fransız futbolcusu gabriel obertan'ın sezonu kapattığını ve gelecek haftalarda takımda yer alamayacağını açıkladı. Yeni sezonda spor toto 1. Büyükşehir belediye erzurumspor, bir dönem manchester united'da da forma giyen gabriel obertan ile anlaşmaya vardı. Büyükşehir belediye erzurumspor, spor toto süper lig'in 33. Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor, sözleşmesi sona eren gabriel obertan ile prensip anlaşmasına vardı. Son olarak bulgaristan'ın levski sofya takımında forma giyen orta saha oyuncusu obertan'ın yarın erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Süper lig ekiplerinden büyükşehir belediye erzurumspor'un kulüp doktoru selçuk gül, gabriel obertan, petrus boumal ve ömer şişmanoğlu'nun sakatlıkları hakkında açıklamada bulundu. Obertan kariyerinde daha önce i̇ngiltere'de manchester united ve newcastle united ile fransa'da bordeaux ve lorient takımlarının formalarını da giydi. Obertan dedik süperman çıktı #erzurumspor #obertan pic.twitter.com/il6fvshj2n. Erzurumspor'un küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi tek taraflı fesh olan obertan'a birçok süper lig ekibinden teklif gelmesine rağmen futbolcu tercihini yine bb erzurumspor'dan yana kullandı. Obertan, takımın yeni sezon öncesi erzurum'da yaptığı ilk kampın son bölümü ile fenerbahçe düzce topuk yaylası tesisleri'ndeki ikinci etap kamp kadrosunda yer aldı.

Obertan dedik süperman çıktı #erzurumspor #obertan pictwittercom/il6fvshj2n erzurumspor. Son olarak bulgaristan'ın levski sofya takımında forma giyen orta saha oyuncusu obertan'ın yarın erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Posting Komentar

0 Komentar